ing. G.J.A.M. Festen

specialist ROM

“Complexe vragen in ruimtelijke ordening en milieu”

Na de Agrarische Hogeschool startte Gert-Jan als adviseur in de mengvoerindustrie. Vragen over bedrijfsontwikkeling en continuïteit zijn complex en hebben vaak betrekking op Ruimtelijke ordening en milieu.  Ik ondersteun ondernemers in het buitengebied hierbij, zéér interessant werk.”

Van vraag naar oplossing

Als specialist ROM heb ik sinds 2007 ervaring bij Rombou en de voorgangers. Hiervoor werkte ik als bedrijfsadviseur op het boerenerf. Ik vertaal dagelijks de vragen van ondernemers in het buitengebied naar praktische oplossingen.

Expertise Gert-Jan

Gert-Jan is specialist in de aanvraag omgevingsvergunning milieu/ bouwen en het opstellen onderbouwingen en bestemmingsplannen. 

Klant staat centraal

Als adviseur ben ik breed inzetbaar binnen de intensieve en extensieve veehouderij, en binnen de multifunctionele landbouw. Ik verplaats mij in de opdrachtgever en voel zijn wensen en vragen aan. Dit staat centraal in mijn werk bij Rombou.

Overzicht en controle

Bij Rombou houd ik het overzicht en de controle over de verschillende procedures. Ik zie de kansen en mogelijkheden en weet deze te benutten. Kortom: samen met mijn team vind ik de beste oplossing op uw vragen.

Bel Gert-Jan voor:

  • omgevingsvergunningen milieu / bouwen
  • Natuurbeschermingswetvergunningen
  • locatieontwikkeling
  • vraagstukken ruimtelijke ordening of bestemmingsplan

Hoofdkantoor Zwolle
Jufferenwal 30
Postbus 432, 8000 AKZwolle
08 8236 8236

06-20360066
gfesten@rombou.nl