Vraag en aanbod Stikstof

Natuurvergunning en Stikstof nodig? Bij Rombou bent u aan het goede adres!

Wanneer bedrijfsactiviteiten plaatsvinden die resulteren in een toename van stikstofdepositie en intern salderen niet mogelijk is, dan biedt extern salderen een mogelijkheid (voor zowel de agrarische sector als de industrie). Bij extern salderen wordt de toename van stikstofdepositie in de beoogde situatie gecompenseerd door het staken van stikstofactiviteit(en) op een andere locatie(s). Zo kun je als onderneming voldoen aan de Wet natuurbescherming.

Vraag & aanbod stikstof.

Om ondernemers bij elkaar te brengen en verder te helpen met stikstof heeft Rombou onderstaande landkaart met vraag & aanbod stikstof gemaakt.

De oranje druppels vertegenwoordigen aanbod van ammoniak/stikstof, de groene druppels vraag van ammoniak/stikstof. Dichte druppels zijn voor aankoop/verkoop en open druppels voor lease/verlease.

Wenst u meer te weten over de vraag of het aanbod van een locatie? Klik dan op de desbetreffende druppel, vul het contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Rombou heeft alle specialisten in huis om de benodigde vergunningen voor u te regelen.  

Staat het gewenste aanbod niet vermeld of wilt u zelf aanbod plaatsen? Dat kan, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-236 8236 of stuur een mail naar info@rombou.nl.

Des te meer vraag & aanbod, des te meer ondernemers wij kunnen helpen!

Opmerking: De vermelde hoeveelheid ammoniak bij aanbod betreft de bruto kilogrammen. Conform de beleidsregels over extern salderen wordt bij verkoop 30% afgeroomd, hetgeen ten gunste komt van de natuur.

Legenda

Legenda

De gekleurde omkaderde gebieden (blauw en groen) geven de Natura 200 gebieden weer. De pins tonen de locatie van het aanbod. Uit privacy overwegingen zijn deze locaties niet exact.