ir. G.L. Elling

projectleider bouw

“Het beste ontwerp binnen regelgeving en mogelijkheden”

De ouders van Gert runden een gemengd bedrijf met melkvee en akkerbouw. Hier ontstond Gerts interesse in de landbouw. Hij vertelt: “Ik volgde de opleiding Landbouwtechniek aan de Landbouwuniversiteit Wageningen.”

Veehouderij en akkerbouw

Binnen mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in de (land)bouwkunde van de extensieve veehouderij en akkerbouw. Projectleider bouw bij Rombou is een logisch vervolg op deze studie.

Tot en met ingebruikname

Binnen Rombou en haar voorgangers heb ik sinds 2005 ervaring in het begeleiden van agrariërs bij hun uitbreidings- en nieuwbouwplannen. Mijn expertise reikt van het ontwerp tot en met de ingebruikname.

Energiespecialist

Verduurzaming en alternatieve (groene) energiebronnen worden steeds belangrijker in de bedrijfsvoering. Samen met de ondernemer kijk ik naar de totale energiebehoefte van het bedrijf en haar omgeving en welke technische mogelijkheden en kostenbesparende maatregelen er zijn.  Naast berekeningen over de terugverdientijd kijk ik ook naar de subsidie en fiscale mogelijkheden.

Klaar voor de toekomst

Ik werk het best passende ontwerp uit binnen het speelveld van regelgeving, en bouwkundige en financiële mogelijkheden. Samen met u en met collega’s werk ik uw plannen graag optimaal uit. Zodat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Bel Gert voor:

  • Melkveehouderij
  • Geiten- en schapenhouderij
  • Akkerbouw

Hoofdkantoor Zwolle
Jufferenwal 30
Postbus 432, 8000 AKZwolle
08 8236 8236

06-51363467
gelling@rombou.nl