Energie-Audit voor grote bedrijven

Gepubliceerd: 14-11-2019, gezien: 780 keer

De Energie-Audit is verplicht voor bedrijven met meer dan 250 fte, en voor bedrijven met een jaaromzet van meer dan €50 miljoen en een jaarlijks balanstotaal van meer dan €43 miljoen.

Energie-Audit voor grote bedrijven

Deze Bedrijven moeten hun auditverslag uiterlijk vier jaar na de vorige indienen, maar uiterlijk op 31 december 2020. Als bedrijven ook aan de Informatieplicht moeten voldoen, dan moeten zij energiebesparende maatregelen uiterlijk 5 december 2019 rapporteren.

De Energie-audit biedt inzicht in het actuele energieverbruik en de besparingsmogelijkheden van een bedrijf. Wij maken een inventarisatie van energiestromen, analyseren het energieverbruik, werken energiebesparende maatregelen uit en dienen het rapport in bij bevoegd gezag. Wij spreken de taal van het bevoegd gezag en kennen de voorwaarden. We zorgen dat bedrijven voldoen aan verplichtingen en bieden bruikbare energiebesparende maatregelen waarmee zij kosten besparen.

Samen met Flynth collega’s beoordelen wij of met de energiebesparende maatregelen subsidievoordelen of fiscale voordelen te behalen zijn. Rombou is een 100% dochter van Flynth adviseurs en accountants. Zo zorgen wij voor een optimale inpassing en doorvoering van energiebesparende maatregelen in uw bedrijf.

Auteur
Gert Elling
Manager team experts
06-51 36 34 67

Theme picker