Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2022

Gepubliceerd: 6-10-2022, gezien: 860 keer
Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2022

Op 25, 26 en 27 oktober 2022 vinden de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen plaats in Hardenberg. Hét vakevenement voor professionals uit de rund- en melkveehouderij. Met dit jaar extra aandacht voor Gras & Ruwvoer. Doe kennis op en ontmoet andere agrariërs uit de sector. Wij zijn er ook bij en ontmoeten u graag.

Wat kunt u verwachten?
Een uitgebreid, kwalitatief kennisprogramma. Inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen. Nieuwe producten en diensten ontdekken. En natuurlijk relaties onderhouden en nieuwe contacten leggen. U krijgt handvatten aangereikt om u voor te bereiden op de toekomst.

Ontmoet Rombou
Ook wij zijn aanwezig op de beurs. Bezoek onze stand: 487. We gaan graag met u in gesprek over de toekomst van uw bedrijf. Welke scenario’s zijn er in te kleuren voor uw bedrijfslocatie en bedrijfstype? Wat zijn uw wensen en ambities? Waar liggen valkuilen en kansen? Wat betekenen onder andere de stikstofwet en het nieuwe GLB voor uw onderneming? We denken graag met u mee en onderzoeken de verschillende scenario’s. Samen kleuren we ze in en kijken we vooruit!

Details
Datum: 25, 26 en 27 oktober 2022
Tijd: 13.00 - 22.00 uur
Locatie: Evenementenhal Hardenberg

Meer informatie
Bekijk de website van RMV Hardenberg: https://www.rmv-hardenberg.nl/

Klik op de aanmeldlink om een ticket te ontvangen.

Auteur
Prisilla Mensink
Coördinerende management secretaresse
06- 50 62 31 80

Theme picker