Onze oplossingen

Wat heeft Rombou in huis? Vrijwel alle dienstverlening om uw bedrijf te laten groeien, terwijl u zich op uw zaak richt. U kunt bij ons onder andere terecht voor milieu-adviezen, bestemmingsplannen, ontwerp van gebouwen, architectuur, bouwbegeleiding en juridisch advies.

Wilt u investeren in een woning of een gebouw dan moeten er keuzes worden gemaakt. Wij brengen voor u de mogelijkheden in beeld, welke stappen wanneer moeten worden genomen en wat de kritische keuzemomenten zijn. De opbrengst: een goed doordacht bouwplan.
Vergunningen zijn in Nederland noodzakelijk om tot een vervolgstap te komen. Door te sparren over uw korte- en lange termijn visie, maken we slimme keuzes en proberen we gewenste ontwikkelingsruimte mee te nemen in de aanvragen en het tekenwerk.
Een duurzame bedrijfsvoering is de nieuwe standaard. Aandacht voor energiebesparing en nieuwe energie is de norm. Wat betekent dit voor uw onderneming en bedrijfsvoering en welke maatregelen zijn voor u rendabel? Rombou zet het graag voor u op een rijtje!
De ontwikkeling van een locatie is een ingewikkeld proces. Heeft u plannen ten aanzien van herontwikkeling, nieuwbouw of uitbreiding? Met Rombou haalt u een creatieve, betrokken en onafhankelijke partner in huis waarbij uw visie voorop wordt gesteld.
Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouw of het verduurzamen van uw woning? Rombou helpt u bij het realiseren van een optimaal woongenot op basis van uw ideeën, persoonlijke voorkeuren en wensen, binnen de mogelijkheden die de omgeving biedt! Ons doel: een huis waar u wilt thuiskomen.
Heeft u problemen ten aanzien van het bouwen, gebruik van gronden en bedrijfsgebouwen en het uitvoeren van activiteiten? We staan u graag met raad en daad terzijde om het toekomstperspectief van de onderneming veilig te stellen.