Ondernemers die link tussen boer, zorg en burger knap weten te leggen

Gepubliceerd: 1-09-2022, gezien: 188 keer
Ondernemers die link tussen boer, zorg en burger knap weten te leggen

De Maargieshoeve is een bedrijf in het buitengebied dat heel knap de link tussen boer, zorg en burger weet te leggen. Een bedrijf gerund door de Familie Nijk waar we als Rombou trots op zijn om mee werken! Maargieshoeve is een melkveebedrijf, zorgboerderij, theeschenkerij, boerderijwinkel en kooklokaal gelegen in Kallenkote in de kop van Overijssel.

De familie Nijk, echte ras ondernemers, achter de Maargieshoeve hebben het bedrijf laten groeien tot de huidige omvang en zijn elke dag bezig de Maargieshoeve nog beter te maken.

Rombou helpt de ondernemers op dit moment met de aanpassing van de milieuvergunningen van het melkveebedrijf en tegelijkertijd met de realisatie van een woongebouw voor 14 zorgappartementen op een van de eigen locaties in het buitengebied. Voor beide locaties zijn we hard op weg om die plannen van de grond te krijgen, waarover later uiteraard meer!

Open dag en muziek festival
We nemen daarom ook graag deel aan de open dag en sponsoren we het muziekfestival dat plaatsvindt op zaterdag 3 september. Kom kijken hoe hier geboerd en gezorgd wordt!

Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website van de Maargieshoeve: https://www.maargieshoeve.nl/

Auteur
Bram Scheurwater
Senior Adviseur Bedrijfslocatie
06- 23 22 65 65

Theme picker