Ontwikkelplannen, hoe pak ik dit aan?

Gepubliceerd: 3-01-2022, gezien: 505 keer
Ontwikkelplannen, hoe pak ik dit aan?

De agrarische sector heeft veel uitdagingen. Belangrijk daarbij is dat je als ondernemer je eigen plannen en visie hebt voor de toekomst.  Welke uitdagingen heb je als ondernemer en wat voor ontwikkelingen heb je daarbij voor ogen. Ga je je bedrijf uitbreiden, verplaatsen, verbreden, functieverandering toepassen of juist stoppen. Er zijn voldoende ontwikkelmogelijkheden, als je maar begint want (af)wachten helpt het realiseren van je plannen niet.  

Belangrijk daarbij is dat je de juiste zaken van je onderneming in beeld hebt. Wat is je referentiesituatie en welke procedures moet je doorlopen om tot de gewenste beoogde situatie te komen. Denk daarbij vooral integraal en aan het verdienmodel: welke wet en regelgeving is op dit moment van toepassing, wat zijn de subsidie- en  bedrijfseconomische mogelijkheden, welke mogelijke samenwerkingsverbanden zijn er en wat zijn de eventuele fiscale gevolgen.

Bepaal dus tijdig de juiste integrale strategie voor je eigen toekomstige ontwikkelplannen. Laat je plannen hierbij niet afhangen door zaken waar je geen invloed op hebt, zoals veranderende wet en regelgeving. 

Vragen?
Wilt u uw huidige en gewenste bedrijfssituatie goed in beeld hebben en de juiste integrale strategie bepalen? Rombou helpt u bij het verschaffen van inzicht en de mogelijkheden voor realisatie van uw plannen.

Ondernemen is vooruitkijken, daar helpen wij u bij! Vraag naar de mogelijkheden bij uw adviseur van Rombou of via ons algemene telefoonnummer 088-236 8236.

Auteur
Stefan van Summeren
Manager / Senior Adviseur Bedrijfslocatie
06 - 22 31 21 90

Theme picker